Kremet grønnkål-dip

Kremet grønnkål-dip

Lær hvordan du lager en kremet og deilig kale dip som er perfekt som forrett eller snack. Enkel å lage, med få ingredienser og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper grønnkålpulp, rester etter en juicer (se Kok's Note)
  • 1 kopp majones
  • 1/2 kopp revet Parmesanost
  • Skallet av 1 sitron, pluss 1 spiseskje sitronsaft
  • 2 kopper revet Gruyère-ost
  • Chips eller crostini, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Varm opp grillen.
  3. 3Bland grønnkålpuré, majones, Parmesan, sitronskall og -saft, samt 1 kopp av Gruyère i en bolle, og rør det godt sammen.
  4. 4Overfør blandingen til en 23-centimeters paiform eller en middels ovnsfast stekepanne, og strø over den resterende koppen med Gruyère.
  5. 5Sett det under grillen til osten begynner å bli brun og blandingen begynner å boble, omtrent 5 minutter.
  6. 6Server varm med chips eller crostini.