
Kremet grønnkål-dip
Lær hvordan du lager en kremet og deilig kale dip som er perfekt som forrett eller snack. Enkel å lage, med få ingredienser og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/2 kopper grønnkålpulp, rester etter en juicer (se Kok's Note)
- 1 kopp majones
- 1/2 kopp revet Parmesanost
- Skallet av 1 sitron, pluss 1 spiseskje sitronsaft
- 2 kopper revet Gruyère-ost
- Chips eller crostini, til servering
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Varm opp grillen.
- 3Bland grønnkålpuré, majones, Parmesan, sitronskall og -saft, samt 1 kopp av Gruyère i en bolle, og rør det godt sammen.
- 4Overfør blandingen til en 23-centimeters paiform eller en middels ovnsfast stekepanne, og strø over den resterende koppen med Gruyère.
- 5Sett det under grillen til osten begynner å bli brun og blandingen begynner å boble, omtrent 5 minutter.
- 6Server varm med chips eller crostini.




