Porchetta Panini

Porchetta Panini

Lær hvordan du lager en deilig porchetta panini. En perfekt rett for en rask lunsj eller middag med smak av italienske tradisjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 kopper løst pakket ferske italienske persilleblader (fra omtrent 1 veldig stor bunt)
  • 2. 1/2 kopp ekstra virgin olivenolje
  • 3. 3 grønne løk, skivet
  • 4. 3 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 5. 3 hvitløksfedd, skrelt og finhakket
  • 6. 2 avsilte ansjosfileter, hakket, valgfritt
  • 7. 1 spiseskje avsilte kapers
  • 8. 1 1/2 teskjeer revet sitronskall
  • 9. 8 flatbrød
  • 10. 1/3 kopp Salsa Verde
  • 11. 2/3 pund skivet porchetta
  • 12. 8 skiver fontina
  • 13. 1 kopp ruccola
  • 14. 1/2 kopp karamelliserte løk

Fremgangsmåte

  1. 11. Spesialutstyr: Paninipresse
  2. 22. Til Salsa Verde: Bland alle ingrediensene i en bolle og vend godt sammen.
  3. 33. Til montering: Lett rist flatbrødet i ovnen. Smør 4 av flatbrødbitene med 1/3 kopp Salsa Verde. Legg lagvis med skivet porchetta, fontina, ruccola og løk. Dekk med resten av flatbrødet. Press i paninipressen til osten er smeltet. Server.