
Porchetta Panini
Lær hvordan du lager en deilig porchetta panini. En perfekt rett for en rask lunsj eller middag med smak av italienske tradisjoner.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 kopper løst pakket ferske italienske persilleblader (fra omtrent 1 veldig stor bunt)
- 2. 1/2 kopp ekstra virgin olivenolje
- 3. 3 grønne løk, skivet
- 4. 3 spiseskjeer fersk sitronsaft
- 5. 3 hvitløksfedd, skrelt og finhakket
- 6. 2 avsilte ansjosfileter, hakket, valgfritt
- 7. 1 spiseskje avsilte kapers
- 8. 1 1/2 teskjeer revet sitronskall
- 9. 8 flatbrød
- 10. 1/3 kopp Salsa Verde
- 11. 2/3 pund skivet porchetta
- 12. 8 skiver fontina
- 13. 1 kopp ruccola
- 14. 1/2 kopp karamelliserte løk
Fremgangsmåte
- 11. Spesialutstyr: Paninipresse
- 22. Til Salsa Verde: Bland alle ingrediensene i en bolle og vend godt sammen.
- 33. Til montering: Lett rist flatbrødet i ovnen. Smør 4 av flatbrødbitene med 1/3 kopp Salsa Verde. Legg lagvis med skivet porchetta, fontina, ruccola og løk. Dekk med resten av flatbrødet. Press i paninipressen til osten er smeltet. Server.

