Vaniljeis med chunky peanøttsmørsaus og ginger snaps

Vaniljeis med chunky peanøttsmørsaus og ginger snaps

Lag en deilig vaniljeis med fyldig peanøttsmørsaus og sprø ingefærkjeks. Perfekt for sommerdager eller når du vil unne deg noe søtt og smakfullt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 6
dessert
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 2 pints vaniljeis av god kvalitet
  • 1 kopp chunky peanøttsmør (anbefalt: Boo, foretrukket Skippy)
  • 1/4–1/3 kopp melk eller halvfete, vurder etter øye
  • 1/4 kopp honning, vurder etter øye
  • 1/4 teskje kanel
  • 12 ingefærkjeks (anbefalt: Midel-merke, Boo likte fordi de var ekstra sprø)

Fremgangsmåte

  1. 1Sett iskremen på kjøkkenbenken for å få den myk. (Boo likte alltid sin iskrem myk.)
  2. 2Ha peanøttsmør, melk eller fløte og honning i en liten stekepanne og varm opp på lav varme. Rør til det er jevnt, og smak til sausen med litt kanel.
  3. 3Server iskremen i skåler og hell peanøttsmørsausen over. Plasser ingefærkjeksene rundt i skålen, slik at kantene kommer inn i iskremen og sausen.