Loris Salsa Ranchera

Loris Salsa Ranchera

Lær hvordan du lager den autentiske salsa ranchera inspirert av loris. Perfekt som tilbehør til meksikanske retter. Enkel oppskrift for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 skiver bacon, kuttet i 1/4-tommers skiver
  • 4 mellomstore tomater, finhakket
  • 2 serranoskiver, uten stilk og frø, finhakket
  • 1 mellomstor løk, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 teskje spisskummen
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje pepper
  • Serveringsforslag: frokostegg, tamales, bønner, poteter, tortillachips

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2I en stekepanne, kok baconet til det er ferdig, men mykt, ikke sprøtt. Tilsett tomater, paprika, løk, hvitløk, spisskummen, salt og pepper. Kok opp blandingen. Skru ned varmen, dekk til og kok i 10 minutter.
  3. 3Ta av varmen og server varm over dine morgenegg (huevos rancheros), tamales, bønner (frijoles) eller poteter (papas). Server kaldt med tortillachips.