
Loris Salsa Ranchera
Lær hvordan du lager den autentiske salsa ranchera inspirert av loris. Perfekt som tilbehør til meksikanske retter. Enkel oppskrift for alle nivåer!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 skiver bacon, kuttet i 1/4-tommers skiver
- 4 mellomstore tomater, finhakket
- 2 serranoskiver, uten stilk og frø, finhakket
- 1 mellomstor løk, finhakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1/2 teskje spisskummen
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje pepper
- Serveringsforslag: frokostegg, tamales, bønner, poteter, tortillachips
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2I en stekepanne, kok baconet til det er ferdig, men mykt, ikke sprøtt. Tilsett tomater, paprika, løk, hvitløk, spisskummen, salt og pepper. Kok opp blandingen. Skru ned varmen, dekk til og kok i 10 minutter.
- 3Ta av varmen og server varm over dine morgenegg (huevos rancheros), tamales, bønner (frijoles) eller poteter (papas). Server kaldt med tortillachips.


