Ristet rød peppersaus

Ristet rød peppersaus

oppskrift på en smakfull og enkel rød peppersaus, perfekt som tilbehør til kjøtt, fisk eller grønnsaker. rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 store, storede røde paprika, ovnsbakte (fremgangsmåte følger) og hakket, eller 2 glass ferdigrøkte paprika
  • 2. 1/4 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 3. 1 1/2 teskje fersk sitronsaft, eller etter smak
  • 4. 1 1/2 teskje balsamicoeddik, eller etter smak
  • 5. Cayennepepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en blender blander du sammen paprikaen, oljen, sitronsaften, eddiken, cayennepepperet, 1 spiseskje vann, samt salt og svart pepper etter smak.