
Blåmuggostmosede poteter
oppskrift på blåmuggostede potetmos som er kremet og full av smak. perfekt som tilbehør til kjøttretter eller som en egen rett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 pund Yukon Gold-poteter, vasket og delt i fire
- Salt
- 4 spiseskjeer smør
- 3/4 kopp kremfløte
- 4 unser blåmuggost, smuldret
- Nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Legg potetene i en stor kjele og dekk dem med kaldt vann. Tilsett salt og kok opp over høy varme. Skru ned til middels varme og kok til de er møre når du stikker i dem med en gaffel. Sil av vannet godt. Ha potetene tilbake i kjelen de ble kokt i.
- 3I mellomtiden, varm opp smør og fløte til det er varmt. Tilsett den smuldrede blåosten og rør sammen. Hell sausen over potetene og mos dem til en jevn masse. Smak til med salt og pepper.




