
Hvite mel tortillas
Lær hvordan du lager myke og deilige hvite melsetortillaer hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt til taco, burritos og wraps.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Smelt 2/3 kopp fettstoff i en kjele og sett til side. Med en elektrisk mikser, pisk den andre 1 1/3 koppen fettstoff til den er luftig, og begynn deretter å tilsette melet, bakepulveret og buljongen vekselsvis, og bland godt etter hver tilsetning. Tilsett deretter gradvis den smeltede fettstoffblandingen, og bland godt etter hver gang. Dekk deigen med et fuktig kjøkkenhåndkle og la den hvile på et lunt sted i minst 30 minutter.
- 22. Varm opp rapsolje på middels høy varme på takken. Form 1 til 2 spiseskjeer av deigen til 4-6 tommers sirkler. (Den nye meksikanske versjonen som vises i episoden er tykkere enn den latinamerikanske versjonen.) Stek på takken i 1-2 minutter, snu med en stor stekespade og stek den andre siden.
- 33. La hvile før servering, enten varm eller romtemperert, eller bruk etter behov som en del av en annen oppskrift.