Rhode Island Quahog-suppe

Rhode Island Quahog-suppe

oppskrift på rhode island quahog chowder, en tradisjonell amerikansk suppe med fersk hummer og poteter. enkel å lage og perfekt for kalde dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: høst

Ingredienser

  • 1. 7 1/2 pund røde Bliss-poteter, kuttet i 1/2-tommers terninger
  • 2. Vann, til å dekke
  • 3. 1 stor spiseskje hvit pepper
  • 4. 1 stor spiseskje salt
  • 5. 1 1/2 pund saltet svinekjøttdeig
  • 6. 1 1/2 spanske løk, hakket
  • 7. 1 kvart hakkede quahogs (hvalboller)
  • 8. 1 kvart quahogsaft
  • 9. 1 stor spiseskje fersk timian

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor gryte, dekk potetene med vann med 5 cm. Tilsett salt og pepper, og kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke.
  2. 22. I en stor stekepanne, varm opp saltfettet. Tilsett løk og surr. Når løken er gjennomsiktig, tilsett den i de småkokende potetene.
  3. 33. Tilsett quahogs, quahog-saften og timian i potetene. La det småkoke i 30 minutter eller til potetene er gjennomkokte.