Tuna California-pizza

Tuna California-pizza

lær hvordan du lager en deilig tuna california pizza med denne enkle oppskriften. perfekt for en rask middag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pose eller boks (5 oz.) tunfisk
  • 2. 1 stor ferdiglaget pizzabunn
  • 3. 2 ss olivenolje
  • 4. 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 5. 1 glass (6 oz.) marinerte artisjokkhjerter
  • 6. 1/2 rød paprika, skivet
  • 7. 1/2 rød løk, skivet
  • 8. 1 kopp fetaost, smuldret
  • 9. 1/4 kopp fersk basilikum, hakket (eller 1 ss tørket basilikum)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 450 grader Fahrenheit. Legg pizzabunnen på et stekebrett. Varm opp olivenolje i en liten stekepanne over middels varme. Tilsett hvitløk og sautér i 30 sekunder (ikke la det brenne). Fordel den sauterte hvitløksoljen jevnt over pizzabunnen. Fordel den flakede tunfisken jevnt over bunnen. Topp med røde paprika, artisjokker, rødløk og fetaost. Strø over basilikum. Stek i 8-10 minutter.