Kyllingpannekaker

Kyllingpannekaker

oppskrift på deilige chicken pancakes som er perfekte til frokost eller lunsj. enkel å lage og smakfull rett for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1/2 teskje karri pulver
  • 2. 1/2 kopp valnøtter eller pekannøtter
  • 3. 2 kopper skinnfri, kokt, ovnsbakt kylling, kuttet i grove biter
  • 4. 1 egg
  • 5. Salt og nykvernet svart pepper
  • 6. Mel til å vende i
  • 7. 2 spiseskjeer smør
  • 8. 2 porsjoner coleslaw eller grønn mesclun-salat vendt med vinaigrette
  • 9. Rømme, valgfritt
  • 10. 1/2 kopp hver av finhakket løk og Granny Smith- epler

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok løk og epler i smør, til de er møre, og smak til med karri. I en food processor, grovhakk nøttene sammen med kyllingen. Tilsett de kokte løkene og eplene og egget, og kjør bare til alt er blandet og nesten most. Blandingen skal henge sammen, men ikke være for pastøs. Krydre med 1/2 teskje salt og nykvernet svart pepper. Form blandingen til 8 små kaker. Vend dem lett i mel og stek i smør i 3 minutter på hver side, eller til de er gjennomvarme.
  2. 22. Server over en grønn salat eller med kål. Nydelig med en klatt rømme på toppen.