Kylling-Waldorfsalat

Kylling-Waldorfsalat

Lær hvordan du lager en deilig chicken waldorf salad med sprø epler, kylling og kremet dressing. Perfekt som forrett eller lunsj på sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 middels eple, uskrellet, hakket
  • 2. Saften av 1 sitron (ca. 2 ss)
  • 3. 2 kopper kokt kylling i terninger (ca. 1 stor brystfilet)
  • 4. 1 kopp røde, uten kjerner druer, delt i to
  • 5. 1 stilk selleri, finhakket
  • 6. 1/4 kopp golden raisins
  • 7. 1/2 kopp ristet valnøtter, grovhakket
  • 8. 3/4 kopp yoghurt (helst gresk, fettfri)
  • 9. 1/4 kopp majones
  • 10. Saften av 1/2 appelsin (ca. 1/4 kopp)
  • 11. 1/4 teskje kosher salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Serveringsforslag: Baby greens, ekstra druer, rosiner og valnøtter til pynt
  2. 22. Vend det hakkede eplet i sitronsaften i en stor bolle. Tilsett kyllingen, druene, sellerien, rosiner og valnøttene, og vend forsiktig sammen.
  3. 33. Bland yoghurt, majones, appelsinjuice og salt i en liten bolle. Vend dressingen forsiktig inn i salaten. Server på en seng av greens.