Passjonsfrukt-karamell gullmynter, sjokoladebelagte karamell- og mandelmagibønner, og kanel-karamell-makadamia sjokoladebarer

Passjonsfrukt-karamell gullmynter, sjokoladebelagte karamell- og mandelmagibønner, og kanel-karamell-makadamia sjokoladebarer

oppskrift på deilige passion fruit caramel gold coins, sjokoladebelagte karamell- og mandelmagiske bønner og kanel-karamellmacadamia sjokoladebarer. enkel og smakfull dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 pund sukker
  • 2. 12 unser lys mais sirup
  • 3. 1/2 kopp vann
  • 4. 1 kopp pasjonsfruktpuré
  • 5. 6 unser usaltet smør, romtemperert
  • 6. 1 (14 unser) boks søtet kondensert melk
  • 7. 1 vaniljestang, frø skrapet ut
  • 8. 1 teskje salt
  • 9. Non-stick spray
  • 10. 1 pund mørk sjokolade
  • 11. 2 3/4 unser sukker
  • 12. 1 unser vann
  • 13. 8 unser hele mandler, med skinn, ristet
  • 14. 1 1/2 teskje salt
  • 15. 1/2 unser usaltet smør, pluss mer til smøring
  • 16. 3 unser mørk sjokolade, smeltet
  • 17. 3 spiseskjeer usukret kakaopulver eller pulverisert sukker
  • 18. 1/2 kopp krem
  • 19. 1 teskje malt kanel
  • 20. 1 1/2 spiseskjeer glukose
  • 21. 1 spiseskje usaltet smør
  • 22. 1/8 teskje fleur de sel
  • 23. 5 1/3 unser hakket melk sjokolade
  • 24. 1 1/4 unser hakket mørk sjokolade
  • 25. 1 pund mørk sjokolade
  • 26. 8 unser lys mais sirup
  • 27. 1 pund 4 unser sukker
  • 28. 3 kopper krem
  • 29. 12 unser melk sjokolade
  • 30. 8 unser honning
  • 31. 1 pund 2 unser macadamianøtter, ristet og finhakket

Fremgangsmåte

  1. 11. I en liten kjele, kok opp sukker, maisirup og vann til en mørk ravfarget karamell. Tilsett pasjonsfruktpuré, smør, vaniljefrø og søtet kondensert melk. Kok opp og kok til 113 grader Celsius (235 grader Fahrenheit) mens du rører hele tiden. Rør inn saltet. Spray bakepapir med non-stick og legg det på et stekebrett. Sett de metallrammene til karamellen til 20 x 30 cm oppå. Hell karamellen inni rammen og sett den i fryseren til den er frossen.
  2. 22. Når pasjonsfruktkaramellen er frossen, stikk ut ca. 36 sirkler med 3,8 cm runde utstikkere. Oppbevar karamellen i fryseren. Smelt den mørke sjokoladen. Dypp de frosne pasjonsfruktkaramellskivene i sjokoladen og la dem stivne ved romtemperatur til sjokoladen har herdet.
  3. 33. I en middels stor kjele, kok opp sukker og vann til myk kule-stand, 116 grader Celsius (240 grader Fahrenheit). Tilsett mandlene og rør kontinuerlig til de er karamellisert til en mørk ravfarge. Tilsett salt og smør. Fordel på smurte stekebrett og la avkjøle i 20 til 60 minutter, avhengig av romtemperaturen. Når de har avkjølt, sett dem i kjøleskapet i ca. 1 time.
  4. 44. Overfør mandlene til en rustfri stålbolle og dekk mandlene med den smeltede sjokoladen mens du rører konstant. Når de er stivnet, sikt over kakaopulver eller melis.
  5. 55. I en liten kjele, kok opp fløte, kanel og glukose. Legg smør, salt og begge sjokoladene i en liten bolle. Hell den varme fløten over sjokoladen og la stå i 10 sekunder. Visp for å blande. La stå ved romtemperatur til kantene på ganachen begynner å krystallisere seg.
  6. 66. I mellomtiden, smelt den mørke sjokoladen til 86,5 grader Celsius