Hello Fresh Mobile Banner
Ristede kikerter

Ristede kikerter

en enkel oppskrift på ristede kikerter som er perfekt som sunn snacks eller tilbehør. lær hvordan du lager smakfulle og sprø roasted chickpeas hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 boks (12 unser) kikerter (garbanzo-bønner), avrent
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • salt (valgfritt)
  • hvitløkssalt (valgfritt)
  • cayennepepper (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
  2. 2Tørk kikerter med et kjøkkenpapir. I en bolle, vend kikerter med olivenolje, og krydre etter smak med salt, hvitløkssalt og cayennepepper, hvis du bruker det. Fordel dem på et bakepapirkledd stekebrett, og stek i 30 til 40 minutter, til de er gylne og sprø. Følg nøye med de siste minuttene for å unngå at de brenner seg.