
Ristede kikerter
en enkel oppskrift på ristede kikerter som er perfekt som sunn snacks eller tilbehør. lær hvordan du lager smakfulle og sprø roasted chickpeas hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 boks (12 unser) kikerter (garbanzo-bønner), avrent
- 2 spiseskjeer olivenolje
- salt (valgfritt)
- hvitløkssalt (valgfritt)
- cayennepepper (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
- 2Tørk kikerter med et kjøkkenpapir. I en bolle, vend kikerter med olivenolje, og krydre etter smak med salt, hvitløkssalt og cayennepepper, hvis du bruker det. Fordel dem på et bakepapirkledd stekebrett, og stek i 30 til 40 minutter, til de er gylne og sprø. Følg nøye med de siste minuttene for å unngå at de brenner seg.