
Fire oster Margherita-pizza
Lær hvordan du lager en deilig fire ost margherita pizza hjemme. En enkel oppskrift med fire ulike oster og frisk basilikum. Perfekt for helgen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp olivenolje
- 1 spiseskje finhakket hvitløk
- 1/2 teskje havsalt
- 8 Roma-tomater, skivet
- 2 (30 cm) forhåndsstekte pizzabunner
- 8 unser revet mozzarellaost
- 4 unser revet fontinaost
- 10 ferske basilikumblader, vasket og tørket
- 1/2 kopp nyrevet parmesanost
- 1/2 kopp smuldret fetaost
Fremgangsmåte
- 1Bland sammen olivenolje, hvitløk og salt; vend inn tomatene, og la det stå i 15 minutter. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 2Pensle hver pizzabunn med noe av tomatmarinaden. Strø jevnt over pizzaene med mozzarella- og fontinost. Legg tomatene oppå, og dryss deretter med hakket basilikum, parmesan og fetaost.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til osten er boblende og gylden, ca. 10 minutter.