Hello Fresh Mobile Banner
Salt og krydret svinegryte

Salt og krydret svinegryte

oppskrift på en deilig og smakfull svinestuing, perfekt for en mettende hovedrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss ekstra virgin olivenolje
  • 900 g skåret svinekjøtt til gryterett
  • salt etter smak
  • nykvernet svart pepper etter smak
  • hvitløkspulver etter smak
  • 2 ss maisstivelse, eller etter behov
  • 8 røde poteter
  • 1 grønn paprika, hakket
  • 1 rød paprika, hakket
  • 1 søt løk, hakket
  • 1 boks (ca. 312 g) hel mais
  • 1 boks (ca. 400 g) hermetiske tomater
  • 1 boks (ca. 310 g) kremet soppsuppe
  • 1 1/4 kopper melk
  • 1 boks (ca. 310 g) storfebuljong
  • 1 ss italiensk krydderblanding

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenoljen i en stekepanne over middels varme. Strø svinekjøttet med salt, pepper og hvitløkspulver på alle sider, og lett dekk med maisstivelse. Legg svinekjøttet i pannen, og kok til det er lett brunt, men ikke gjennomstekt. Overfør det til en slow cooker. Legg poteter, grønn paprika, rød paprika, løk og mais i slow cookeren.
  2. 2I en bolle, bland tomater, soppsuppe, melk, buljong og italienske krydder. Hell blandingen i slow cookeren.
  3. 3Dekk til, og kok på høy varme i 1 time. Skru ned varmen til lav, og fortsett å koke i minst 1 time.