
Salt og krydret svinegryte
oppskrift på en deilig og smakfull svinestuing, perfekt for en mettende hovedrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 ss ekstra virgin olivenolje
- 900 g skåret svinekjøtt til gryterett
- salt etter smak
- nykvernet svart pepper etter smak
- hvitløkspulver etter smak
- 2 ss maisstivelse, eller etter behov
- 8 røde poteter
- 1 grønn paprika, hakket
- 1 rød paprika, hakket
- 1 søt løk, hakket
- 1 boks (ca. 312 g) hel mais
- 1 boks (ca. 400 g) hermetiske tomater
- 1 boks (ca. 310 g) kremet soppsuppe
- 1 1/4 kopper melk
- 1 boks (ca. 310 g) storfebuljong
- 1 ss italiensk krydderblanding
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenoljen i en stekepanne over middels varme. Strø svinekjøttet med salt, pepper og hvitløkspulver på alle sider, og lett dekk med maisstivelse. Legg svinekjøttet i pannen, og kok til det er lett brunt, men ikke gjennomstekt. Overfør det til en slow cooker. Legg poteter, grønn paprika, rød paprika, løk og mais i slow cookeren.
- 2I en bolle, bland tomater, soppsuppe, melk, buljong og italienske krydder. Hell blandingen i slow cookeren.
- 3Dekk til, og kok på høy varme i 1 time. Skru ned varmen til lav, og fortsett å koke i minst 1 time.