Vanilje- og mandelfrosting

Vanilje- og mandelfrosting

Lær hvordan du lager en deilig vanilje- og mandelfrosting som passer perfekt til kaker og cupcakes. Enkel oppskrift med trinnvise instruksjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 3 kopper (6 staver) usaltet smør, romtemperert
  • 10 1/2 kopper (2 1/2 til 2 3/4 pund) melis
  • 3 spiseskjeer piskefløte
  • 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 teskje mandelessens
  • 6 dråper gul matfarging
  • Miniroser uten sprøytemiddel (giftfri)

Fremgangsmåte

  1. 1For grunnfrosting: Bruk en elektrisk mikser og pisk smør i en stor bolle til det er luftig. Tilsett gradvis sukker, deretter krem og vanilje. Del deigen i to deler og ha i hver sin bolle.
  2. 2Bruk en elektrisk mikser og pisk smør i en stor bolle til det er luftig. Tilsett gradvis sukker, deretter krem og vanilje. Del deigen i to deler og ha i hver sin bolle.
  3. 3For vaniljefrosting: Bland 1 teskje vanilje i én bolle med grunnfrosting.
  4. 4Bland 1 teskje vanilje i én bolle med grunnfrosting.
  5. 5For mandelfrosting: Bland mandel ekstrakt i den andre bollen med grunnfrosting. Bland inn gul konditorfarge, én dråpe av gangen, til ønsket nyanse er oppnådd.
  6. 6Bland mandel ekstrakt i den andre bollen med grunnfrosting. Bland inn gul konditorfarge, én dråpe av gangen, til ønsket nyanse er oppnådd.