Vanilje- og mandelfrosting
Lær hvordan du lager en deilig vanilje- og mandelfrosting som passer perfekt til kaker og cupcakes. Enkel oppskrift med trinnvise instruksjoner.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 3 kopper (6 staver) usaltet smør, romtemperert
- 10 1/2 kopper (2 1/2 til 2 3/4 pund) melis
- 3 spiseskjeer piskefløte
- 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 teskje mandelessens
- 6 dråper gul matfarging
- Miniroser uten sprøytemiddel (giftfri)
Fremgangsmåte
- 1For grunnfrosting: Bruk en elektrisk mikser og pisk smør i en stor bolle til det er luftig. Tilsett gradvis sukker, deretter krem og vanilje. Del deigen i to deler og ha i hver sin bolle.
- 2Bruk en elektrisk mikser og pisk smør i en stor bolle til det er luftig. Tilsett gradvis sukker, deretter krem og vanilje. Del deigen i to deler og ha i hver sin bolle.
- 3For vaniljefrosting: Bland 1 teskje vanilje i én bolle med grunnfrosting.
- 4Bland 1 teskje vanilje i én bolle med grunnfrosting.
- 5For mandelfrosting: Bland mandel ekstrakt i den andre bollen med grunnfrosting. Bland inn gul konditorfarge, én dråpe av gangen, til ønsket nyanse er oppnådd.
- 6Bland mandel ekstrakt i den andre bollen med grunnfrosting. Bland inn gul konditorfarge, én dråpe av gangen, til ønsket nyanse er oppnådd.