Grillet asparges med feta

Grillet asparges med feta

Lær hvordan du lager en deilig og enkel grillrett med asparges og fetaost. Perfekt for sommermiddager og grilling.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund asparges
  • 3 spiseskjeer hakkede ferske timianblader
  • 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 1/2 kopp smuldret fetaost

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær omtrent 2,5 cm av bunnen på aspargesstilkene. Legg stilkene i et glass med vann for å rehydrere i flere timer.
  2. 2Dekk en utendørsgrill med aluminiumsfolie. Forvarm grillen til høy varme.
  3. 3I en stor bolle, vend asparges med timian og olivenolje til alt er dekket. Krydre med salt og pepper.
  4. 4Legg asparges på grillen dekket med folie og kok til de er møre, snu ofte for å unngå at de brenner seg, ca. 6 til 7 minutter. Legg aspargesen på et fat og strø over fetaost.