
Grillet asparges med feta
Lær hvordan du lager en deilig og enkel grillrett med asparges og fetaost. Perfekt for sommermiddager og grilling.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund asparges
- 3 spiseskjeer hakkede ferske timianblader
- 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 1/2 kopp smuldret fetaost
Fremgangsmåte
- 1Skjær omtrent 2,5 cm av bunnen på aspargesstilkene. Legg stilkene i et glass med vann for å rehydrere i flere timer.
- 2Dekk en utendørsgrill med aluminiumsfolie. Forvarm grillen til høy varme.
- 3I en stor bolle, vend asparges med timian og olivenolje til alt er dekket. Krydre med salt og pepper.
- 4Legg asparges på grillen dekket med folie og kok til de er møre, snu ofte for å unngå at de brenner seg, ca. 6 til 7 minutter. Legg aspargesen på et fat og strø over fetaost.




