Hello Fresh Mobile Banner
Kyllingsatay-salat

Kyllingsatay-salat

lær hvordan du lager en deilig chicken satay salat med vår enkle oppskrift. perfekt for en lett lunsj eller middag, full av smak og sunne ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 skinnfrie, benfrie kyllingbryst (ca. 450 gram)
  • 2. 7 spiseskjeer (ca. 1/2 kopp) thailandsk peanøttsaus
  • 3. 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 4. Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 5. 2 spiseskjeer fersk limesaft
  • 6. 1 hode romainesalat, skåret i skiver
  • 7. 1/2 engelsk agurk eller 2 persiske agurker, kuttet i matchstaver
  • 8. 1 middels stor gulrot, delt i to på langs og tynne skiver
  • 9. 1 rød paprika, tynne skiver
  • 10. 1/4 kopp grovhakket fersk koriander, pluss mer til pynt
  • 11. 3 spiseskjeer hakkede, ristede, saltede peanøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm en grill eller grillpanne til middels høy varme. Skjær kyllingbrystene i skiver ca. 1/2 tomme tykke, og vend dem i en bolle med 2 spiseskjeer peanøttsaus, 1/2 spiseskje vegetabilsk olje, 1/4 teskje salt og pepper etter smak. Grill kyllingen til den er akkurat gjennomstekt, ca. 2 minutter på hver side. Overfør til en tallerken.
  2. 22. Visp sammen de resterende 5 spiseskjeene peanøttsaus, 2 1/2 spiseskjeer vegetabilsk olje, limesaft og 2 spiseskjeer vann i en stor bolle. Tilsett salat, agurk, gulrot, paprika og koriander, og vend forsiktig. Krydre med salt og pepper, og fordel blandingen i serveringsboller. Topp med kylling, peanøtter og mer koriander.
  3. 33. Per porsjon: Kalorier 363; Fett 20 g (mettede 2 g); Kolesterol 66 mg; Natrium 208 mg; Karbohydrater 15 g; Fiber 5 g; Protein 32 g
  4. 44. Fotograf: Andrew Purcell