Parmesan-popovers

Parmesan-popovers

Lær hvordan du lager deilige parmesan popovers med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks, rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 6
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 3 egg
  • 2. 3/4 kopp hvetemel
  • 3. 1/4 teskje salt
  • 4. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 5. 1/2 teskje herbs de Provence
  • 6. 4 spiseskjeer hakket persille
  • 7. 1 kopp helmelk
  • 8. 3/4 kopp revet Parmesan (ca. 140 gram)

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  3. 33. I en blender, bland egg, mel, salt, pepper, urter, melk og ost. Kjør på middels hastighet.
  4. 44. Spray en mini-muffinsform med non-stick stekespray. Hell røren i muffinsformene, fyll hver kopp tre fjerdedeler. Stek til de er puffete og gyldne, ca. 20 til 25 minutter.
  5. 55. Ta popoverene ut av muffinsformen og avkjøl på en avkjølingsrist. Oppbevar i en lukket beholder for å ta med på piknik.