
Parmesan-popovers
Lær hvordan du lager deilige parmesan popovers med denne enkle oppskriften. Perfekt som forrett eller snacks, rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 6
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3 egg
- 2. 3/4 kopp hvetemel
- 3. 1/4 teskje salt
- 4. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 5. 1/2 teskje herbs de Provence
- 6. 4 spiseskjeer hakket persille
- 7. 1 kopp helmelk
- 8. 3/4 kopp revet Parmesan (ca. 140 gram)
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 33. I en blender, bland egg, mel, salt, pepper, urter, melk og ost. Kjør på middels hastighet.
- 44. Spray en mini-muffinsform med non-stick stekespray. Hell røren i muffinsformene, fyll hver kopp tre fjerdedeler. Stek til de er puffete og gyldne, ca. 20 til 25 minutter.
- 55. Ta popoverene ut av muffinsformen og avkjøl på en avkjølingsrist. Oppbevar i en lukket beholder for å ta med på piknik.



