Grillet reker Po' Boy på grillet fransk brød med adobo-remoulade

Grillet reker Po' Boy på grillet fransk brød med adobo-remoulade

Oppdag oppskriften på en smakfull grillet reker po' boy med grillet fransk brød og krydret adobo remoulade. Perfekt for sommermåltidet!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp majones
  • 2 chipotle-chili i adobo, finhakket, med 2 spiseskjeer adobosaus
  • 1 stor hvitløksfedd, knust med en presse
  • Skall og saft av 1 sitron
  • Salt og svart pepper
  • 900 gram store (20/25-størrelse) skrelte og rensede reker
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2 baguetter, hver delt i 4 deler og delt på midten for å lage sandwichbrød
  • 4 romatomater, tynne skiver
  • 4 reddiker, finhakket
  • 2 kopper revet isbergsalat

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp grillen til høy varme.
  2. 2Bland majones, chipotles og adobo, hvitløk, samt sitronskall og sitronsaft i en stor bolle. Krydre med salt og pepper etter smak. Sett remouladen i kjøleskapet til den skal brukes.
  3. 3Vend reke med oljen og en generøs klype salt og pepper, slik at de blir jevnt dekket. Grill rekene til de er ugjennomsiktige gjennom hele, ca. 2 minutter på hver side. Overfør til et stort fat for å avkjøle litt. I mellomtiden, grill baguettene med snittflaten ned til de er ristet, ca. 2 minutter.
  4. 4Smør litt remoulade på snittflatene av baguettene og legg tomatene på underdelene. Tilsett rekene i resten av sausen i bollen, sammen med reddikene, og vend forsiktig slik at de dekkes av sausen. Fordel rekene og sausen jevnt på baguettene, og topp med salat. Server umiddelbart.