
Grillet reker Po' Boy på grillet fransk brød med adobo-remoulade
Oppdag oppskriften på en smakfull grillet reker po' boy med grillet fransk brød og krydret adobo remoulade. Perfekt for sommermåltidet!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp majones
- 2 chipotle-chili i adobo, finhakket, med 2 spiseskjeer adobosaus
- 1 stor hvitløksfedd, knust med en presse
- Skall og saft av 1 sitron
- Salt og svart pepper
- 900 gram store (20/25-størrelse) skrelte og rensede reker
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 2 baguetter, hver delt i 4 deler og delt på midten for å lage sandwichbrød
- 4 romatomater, tynne skiver
- 4 reddiker, finhakket
- 2 kopper revet isbergsalat
Fremgangsmåte
- 1Varm opp grillen til høy varme.
- 2Bland majones, chipotles og adobo, hvitløk, samt sitronskall og sitronsaft i en stor bolle. Krydre med salt og pepper etter smak. Sett remouladen i kjøleskapet til den skal brukes.
- 3Vend reke med oljen og en generøs klype salt og pepper, slik at de blir jevnt dekket. Grill rekene til de er ugjennomsiktige gjennom hele, ca. 2 minutter på hver side. Overfør til et stort fat for å avkjøle litt. I mellomtiden, grill baguettene med snittflaten ned til de er ristet, ca. 2 minutter.
- 4Smør litt remoulade på snittflatene av baguettene og legg tomatene på underdelene. Tilsett rekene i resten av sausen i bollen, sammen med reddikene, og vend forsiktig slik at de dekkes av sausen. Fordel rekene og sausen jevnt på baguettene, og topp med salat. Server umiddelbart.



