Sverdfisk papilloter

Sverdfisk papilloter

Lær hvordan du lager deilige swordfish papillotes med enkle trinn. Perfekt for sunn og smakfull middag. Enkel oppskrift med gode tips.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 (8-ounce) steinbiterfileter, med skinnet fjernet
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1/2 moden plantain, skrelt og juliennet
  • 1 middels eller 2 små gulrøtter, skrellet og juliennet
  • 1/2 moden zucchini, juliennet
  • 1 moden tomat, fjernet frø og hakket
  • 2 spiseskjeer hoisinsaus
  • 1 1/2 kopper hakket ananas, fersk eller hermetisk
  • Salt og nykvernet pepper etter smak
  • 1 spiseskje smør, smeltet
  • Friske timianblader til pynt
  • 1 kopp fersk, frossen eller hermetisk hakket ananas
  • 1/2 kopp hakket rød paprika
  • 1 vårløk, finhakket
  • 2 spiseskjeer hakket koriander
  • 1 lime, saften
  • 2 teskjeer olivenolje
  • Salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Skyll filetene i kaldt vann og tørk dem godt. Forvarm ovnen til 200 grader. På en ren, tørr arbeidsflate, brett et stykke bakepapir omtrent 40 cm langt i to. Klipp ut en halv hjerteform med bretten i midten, slik at når papiret åpnes, har du en hel hjerteform. Gjenta med et annet stykke bakepapir. Legg bakepapirshjertene på et stekebrett. Pensle hele overflaten av hvert hjerte med olivenolje. På den høyre halvdelen av hvert hjerte, legg halvparten av plantainene og en fjerdedel av gulrøttene, squashen og tomaten. Legg filetene oppå grønnsakene og pensle med hoisinsaus. Strø jevnt over hver filet med hakket ananas. Legg de resterende juliennegrønnsakene over filetene. Krydre med salt og pepper. Brett den venstre halvdelen av bakepapirhjerte over fisken, og fra toppen av hjertet, brett papiret over seg selv, lag folder og rull til du når spissen av hjertet. Vri spissen godt for å sikre posen. Pensle utsiden av bakepapiret med smeltet smør. Sett i ovnen og stek i 10 minutter. Ta ut av ovnen. La hvile i 1 minutt. Plasser posen på en tallerken. Skjær langs den buede kanten med en skarp kniv og løft av papiret for å avsløre sverdfisken. Pynt med timian og server umiddelbart med ananas salsa.
  2. 2Bland alle ingrediensene i en liten bolle, og rør godt. Avkjøl. Server med sverdfisk i papillote.