
Verdens beste paibunn
Lær å lage den perfekte pai-deigen med vår enkle oppskrift. Ideell for både nybegynnere og erfarne bakere. Perfekt skorpe til dine favorittfyll.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 2 kopper hvetemel
- 2. 1 teskje salt
- 3. 1 kopp smørfett
- 4. 1/2 kopp vann
Fremgangsmåte
- 11. I en stor bolle, bland mel og salt. Kutt inn smør eller fett til blandingen ligner grove smuler. Rør inn vann til blandingen former en ball. Del deigen i to, og form til kuler. Pakk inn i plastfolie, og la den hvile i kjøleskapet i 4 timer eller over natten.
- 22. Kjevle ut deigen på en melet overflate. Ikke arbeid den for mye. Bruk den som anvist i paioppskriften.



