Ost- og baconpotetkuler

Ost- og baconpotetkuler

Lyst på smakfulle ost- og baconpotetrundstykker? Perfekt for forretter eller snacks. Enkle å lage og alltid en vinner på bordet!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 bakepoteter, skåret i 1/2 tommers skiver
  • 2. 1/4 kopp smeltet smør
  • 3. 8 skiver bacon - kokt og smuldret
  • 4. 8 unser revet Cheddar-ost
  • 5. 1/2 kopp hakket grønn løk

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 22. Pensle begge sider av potetskivene med smør; legg dem på et ugreiet bakepapir. Stek i den forvarmede ovnen på 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit) i 30 til 40 minutter, eller til de er lett brune på begge sider, og snu dem én gang.
  3. 33. Når potetene er ferdige, topp med bacon, ost og grønn løk; fortsett å steke til osten har smeltet.