
Ost- og baconpotetkuler
Lyst på smakfulle ost- og baconpotetrundstykker? Perfekt for forretter eller snacks. Enkle å lage og alltid en vinner på bordet!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 bakepoteter, skåret i 1/2 tommers skiver
- 1/4 kopp smeltet smør
- 8 skiver bacon - kokt og smuldret
- 8 unser revet Cheddar-ost
- 1/2 kopp hakket grønn løk
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
- 2Pensle begge sider av potetskivene med smør; legg dem på et ugreiet bakepapir. Stek i den forvarmede ovnen på 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit) i 30 til 40 minutter, eller til de er lett brune på begge sider, og snu dem én gang.
- 3Når potetene er ferdige, topp med bacon, ost og grønn løk; fortsett å steke til osten har smeltet.



