Sjokoladekaramell- og peanøttsmørkaker

Sjokoladekaramell- og peanøttsmørkaker

Lær å lage deilige sjokolade- og peanøttsmørkaker med denne enkle oppskriften. Perfekt til kaker eller snacks for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp smør, myknet
  • 3/4 kopp kremet peanøttsmør
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 3/4 kopp pakket brunt sukker
  • 2 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 1/3 kopper hvetemel
  • 1/3 kopp kakaopulver
  • 1 teskje natron
  • 1 kopp semisøte sjokoladeknapper
  • 1 kopp peanøttsmørchips
  • 10 sjokoladeovertrukne peanøttsmørkuler, delt i åttendedeler

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2I en stor bolle, pisk sammen smør, peanøttsmør, hvitt sukker og brunt sukker til en jevn røre. Pisk inn eggene ett om gangen, og rør deretter inn vaniljen. Bland mel, kakao og natron; vend det inn i peanøttsmørblandingen. Rør inn sjokoladechips, peanøttsmørchips og peanøttsmørkuler. Sett deigen i spiseskjeer på en smurt bakeplate.
  3. 3Stek i 8 til 10 minutter i den forvarmede ovnen. La kakene avkjøle i ett eller to minutter på platen før de flyttes, ellers kan de falle fra hverandre.