Påskefrokostgrateng

Påskefrokostgrateng

Start påsken med en deilig og mettende påskefrokostgratäng som er enkel å lage. Perfekt for helgens frokostbord med familie og venner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund bacon
  • 2. 1/4 kopp hakket løk
  • 3. 1/4 kopp hakket grønn paprika
  • 4. 3 kopper revet Cheddar-ost
  • 5. 8 egg
  • 6. 2 kopper melk
  • 7. 1 (16 unser) pakke frosne hash brown-poteter, tint

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en ildfast form på 7x11 tommer lett.
  2. 22. Stek baconet i en stor, dyp stekepanne på middels høy varme til det er jevnt brunt, ca. 10 minutter. La det renne av på et kjøkkenpapir. Smuldre det deretter.
  3. 33. I en stor bolle, pisk sammen egg og melk. Bland inn ost, bacon, løk og grønn paprika. Rør inn de tinte hash brown-potetene. Hell blandingen i den forberedte formen.
  4. 44. Dekk til med aluminiumsfolie og stek i en forvarmet ovn i 45 minutter. Fjern folien og stek i ytterligere 30 minutter til eggene har stivnet.