Kyllingbryst med limesaus

Kyllingbryst med limesaus

Lær å lage saftige kyllingbryst med frisk lime-saus. En enkel oppskrift som passer til hverdagsmiddagen eller helgen. Perfekt for en smakfull middag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar – banket til 1/4 tommers tykkelse
  • 2. 1 egg, pisket
  • 3. 2/3 kopp tørre brødsmuler
  • 4. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 5. 1 lime, presset saften av
  • 6. 6 spiseskjeer smør
  • 7. 1 teskje finhakket frisk gressløk
  • 8. 1/2 teskje tørket dill

Fremgangsmåte

  1. 11. Dekk kyllingbrystene med egg, og dypp dem i brødsmuler. Plasser dem på en rist, og la dem tørke i omtrent 10 minutter.
  2. 22. Varm opp olivenolje i en stor stekepanne over middels varme. Legg kyllingen i pannen, og stek i 3 til 5 minutter på hver side. Ta den opp og hold den varm.
  3. 33. Tøm fettet ut av pannen, og press limejuicen i. Kok opp på lav varme til det begynner å koke. Tilsett smør, og rør til det er smeltet. Krydre med gressløk og dill. Hell sausen over kyllingen, og server umiddelbart.