Poke-burgere

Poke-burgere

Lær hvordan du lager deilige poke patties med denne enkle oppskriften. Perfekt som sunn snacks eller forrett. Rask å lage og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp hakket veldig fersk ahi-blekksprut, kuttet i omtrent 1 til 2 cm terninger
  • 1/4 kopp finhakket løk
  • 1/4 kopp finhakket grønn løk
  • 1 egg
  • 2 spiseskjeer hakket fersk ogo (sjøgress)
  • 2 spiseskjeer shoyu
  • 1 teskje sesamolje
  • En klype salt og pepper
  • 2 spiseskjeer rapsolje
  • 1 kopp panko (japanske brødsmuler)
  • 1/4 kopp skivede sopp
  • 2 spiseskjeer smør
  • 1/2 kopp kokosmelk
  • 1 teskje shoyu
  • 1 teskje østerssaus
  • 1 teskje hakkede korianderblader

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen ingrediensene til burgerne og form to burgere. Varm opp rapsolje i en stekepanne over middels høy varme. Trykk burgerne i panko for å dekke dem på begge sider. Legg forsiktig burgerne i pannen og stek dem til de er brune på begge sider, slik at innsiden forblir medium rå.
  2. 2For å lage sausen, sautér sopp i smør i 2 minutter. Tilsett resten av sausens ingredienser og kok i 1 minutt. Hell sausen over burgerne og server som pupu eller forrett.