Tomatgarnityr

Tomatgarnityr

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull tomatgarnityr for å forbedre utseendet og smaken på dine retter. Perfekt for forretter og festmåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 modne tomater, modnet på planten
  • 1 spiseskje kapers, drenert
  • 1 spiseskje sherry-vinäger
  • Et lite dryss olivenolje
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • Hakket gressløk

Fremgangsmåte

  1. 1Skrell, fjern frøene og hakk tomatene i terninger; krydre dem etter smak med kapers og eddik, og tilsett en liten mengde olje; krydre med salt og pepper. Legg en seng av de hakkede tomatene på hver tallerken, og la det være nok plass i midten til gjedden. Når gjedden er tatt ut av ovnen, plasser den midt på tomatene og pynt med finhakket gressløk.