
Slaw
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull slaw. Perfekt som tilbehør til grillmat eller som en lett lunsj. Enkelt steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 mellomstore hoder grønnkål, ca. 4 pund hver, kjernet og revet
- 1 stor hvit løk, revet
- 1 grønn paprika, frøet, renset og revet
- 1 stor gulrot, skrelt og revet
- 1 stor stilk selleri, revet
- 3/4 kopp eplecidereddik
- 3/4 kopp ferdiglaget gul sennep
- 1/2 kopp ketchup
- 1/2 kopp rømme
- 1/4 kopp majones
- 1 spiseskje grovt salt
- 1/2 teskje cayennepepper
- 1 1/4 kopper sukker, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, bland kål, løk, paprika, gulrot og selleri. Rør godt for å blande.
- 2I en liten kjele, bland eddik, sennep, ketchup, rømme, majones, salt og cayennepepper. Kok opp under stadig visping. Hell over kålsalaten. Tilsett sukker og rør godt for å blande. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet.




