Slaw

Slaw

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull slaw. Perfekt som tilbehør til grillmat eller som en lett lunsj. Enkelt steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 mellomstore hoder grønnkål, ca. 4 pund hver, kjernet og revet
  • 1 stor hvit løk, revet
  • 1 grønn paprika, frøet, renset og revet
  • 1 stor gulrot, skrelt og revet
  • 1 stor stilk selleri, revet
  • 3/4 kopp eplecidereddik
  • 3/4 kopp ferdiglaget gul sennep
  • 1/2 kopp ketchup
  • 1/2 kopp rømme
  • 1/4 kopp majones
  • 1 spiseskje grovt salt
  • 1/2 teskje cayennepepper
  • 1 1/4 kopper sukker, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle, bland kål, løk, paprika, gulrot og selleri. Rør godt for å blande.
  2. 2I en liten kjele, bland eddik, sennep, ketchup, rømme, majones, salt og cayennepepper. Kok opp under stadig visping. Hell over kålsalaten. Tilsett sukker og rør godt for å blande. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet.