Hello Fresh Mobile Banner
Grønn bønne- og feta-salat

Grønn bønne- og feta-salat

en frisk og smakfull oppskrift på grønn bønne og feta salat, perfekt for sommermåltider eller som forrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 ½ pund ferske grønne bønner
  • 2. 1 søt løk, skrelt
  • 3. 2 fedd hvitløk, hakket
  • 4. ½ kopp risvineddik
  • 5. ½ kopp eplesidereddik
  • 6. ⅓ kopp rapsolje
  • 7. 1 spiseskje hvitt sukker
  • 8. ¾ teskje salt
  • 9. nykvernet svart pepper etter smak
  • 10. et stikk med sterk saus
  • 11. et stikk Worcestershire-saus
  • 12. 115 gram fetaost, smuldret

Fremgangsmåte

  1. 11. Tynnskjær løken og legg den i en sil over vasken. Tilsett de rensede grønne bønnene i en stor kjele med kokende vann og kok til de er sprø møre (ca. 4 minutter). Når bønnene er ferdige, sil av vannet i silen for å la løken koke litt. Skyll umiddelbart alt i kaldt vann for å stoppe kokeprosessen.
  2. 22. Til dressingen: I en stor bolle, visp sammen hvitløk, risvinseddik, eplesidereddik, olje, sukker, salt, pepper, hot sauce og Worcestershire-saus. Tilsett bønnene, løken og osten, og rør til alt er godt blandet. Ha det i en ikke-reaktiv beholder og sett i kjøleskapet i minst 4 timer. Nyt!