Sunn og deilig kirsebærpai
oppskrift på en sunn og smakfull kirsebærpai som er enkel å lage. perfekt for sommerens friske kaker. prøv denne deilige desserten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp margarin
- 2. 1/4 kopp brunt sukker
- 3. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 4. 3/4 kopp havregryn
- 5. 3/4 kopp hvetemel
- 6. 3 spiseskjeer vann
- 7. 1/2 kopp hvitt sukker
- 8. 2 kopper ferske kirsebær, uten stein
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
- 22. I en middels stor bolle, pisk sammen margarin, brunt sukker og vanilje. Rør inn havregryn, mel og vann. Trykk deretter blandingen ut i en paiform på 23 cm.
- 33. I en middels stor bolle, bland sammen kirsebærene og sukkeret. Hell over i paen.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen i 12 minutter, eller til skorpen er gyllenbrun.