Sunn og deilig kirsebærpai

Sunn og deilig kirsebærpai

oppskrift på en sunn og smakfull kirsebærpai som er enkel å lage. perfekt for sommerens friske kaker. prøv denne deilige desserten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp margarin
  • 2. 1/4 kopp brunt sukker
  • 3. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 4. 3/4 kopp havregryn
  • 5. 3/4 kopp hvetemel
  • 6. 3 spiseskjeer vann
  • 7. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 8. 2 kopper ferske kirsebær, uten stein

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en middels stor bolle, pisk sammen margarin, brunt sukker og vanilje. Rør inn havregryn, mel og vann. Trykk deretter blandingen ut i en paiform på 23 cm.
  3. 33. I en middels stor bolle, bland sammen kirsebærene og sukkeret. Hell over i paen.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen i 12 minutter, eller til skorpen er gyllenbrun.