Helligdag Hot Buttered Rum Batter

Helligdag Hot Buttered Rum Batter

lær hvordan du lager en varm og krydret hot buttered rum batter til høytiden med vår enkle oppskrift. perfekt for vinterkvelder og festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1/2 kopp saltet smør, romtemperert
  • 3 spiseskjeer ren lønnesirup
  • 2 teskjeer gresskarpietspice
  • 1 teskje romekstrakt
  • 1 teskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Bland smør, lønnesirup, gresskarpietspice, romekstrakt og kanel i en liten bolle. Rør sammen med en tresleiv eller elektrisk mikser til det er godt blandet og jevnt. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet i 8 timer eller over natten.