Voodoo Rum Punch, også kjent som "The Glastonbury Zombie"

Voodoo Rum Punch, også kjent som "The Glastonbury Zombie"

oppskriften på voodoo rum punch, også kjent som the glastonbury zombie, en smakfull og kraftig cocktail perfekt for sommerfester og helårsmiddager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 2 flasker lys, lagret rom
  • 2. 1 flaske hvit rom
  • 3. 1 flaske gyllen lagret rom
  • 4. 1 flaske Demerara-rom
  • 5. ½ flaske overproof-rom
  • 6. 1 flaske cognac
  • 7. 1 flaske appelsinlikør (curaçao)
  • 8. 1 flaske falernum
  • 9. 1 flaske maraschino-likør
  • 10. 1 fl oz/25 ml absint
  • 11. 60 dråper Angostura-bitter
  • 12. 2,1 kvart liter/2 liter limejuice
  • 13. 12,6 kvart liter/12 liter guavasaft
  • 14. 1 flaske pasjonsfrukt-sirup
  • 15. 1 liter pasjonsfruktpuré
  • 16. 2,1 kvart liter/2 liter mangopuré
  • 17. stor isblokk
  • 18. frukt, myntekvister, spiselige blomster

Fremgangsmåte

  1. 11. Hell 90 prosent av hver av ingrediensene i en tønne og rør om.
  2. 22. Hell 90 prosent av hver av ingrediensene i en tønne og rør om.