
Kalkun- og søtpotet-sandwich
Lær hvordan du lager en smakfull turkey and sweet potato sandwich. En enkel og sunn frokost- eller lunsjrett perfekt for helår.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1 kopp ferdiglaget kalkunsaus på flaske
- 1 stor (8 oz) søtpotet
- 4 surdeigsboller
- 4 ts tørket salvie
- 450 g tykt skåret deli-stil stekt kalkunbryst, revet eller kuttet i 5 cm biter (eller rester fra kalkunmiddag)
- 1 kopp helbær- eller knustbær-tynnet tranebærsaus (ikke geleaktig)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp kraften i en liten kjele til den er varm, ca. 2 minutter. Skjær søtpoteten på tvers i tynne skiver på ca. 1/4 tomme. Legg skivene på en tallerken, dryss over 1 ss vann, dekk løst med plastfolie og varm i mikrobølgeovnen i 6–7 minutter, eller til de er veldig myke. Del rundstykkene i to og hell 2 ss kraft på hver halvdel, og dryss salvie på toppen. Fordel kalkunen i 4 like store porsjoner og legg dem på den nederste halvdelen av rundstykkene. Topp med søtpotetskiver. Smør tranebærsaus over den øverste halvdelen av rundstykkene og legg sammen smørbrødene. Tilsett salt og pepper etter smak og server.