
Bloody Mary gelatin-shots
Lær hvordan du lager smakfulle bloody mary gelatin shots. Perfekt for festlige anledninger, enkle å lage og dekorative. Oppskrift og tips her!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
drikke
Ingredienser
- 2 kopper Bloody Mary-blanding
- Én 1/4-unse pakke smakløs gelatin, for eksempel Knox
- 1 kopp vodka
- 5 stilker selleri
Fremgangsmåte
- 1Varm opp Bloody Mary-blandingen i en sausaskje til den er varm, i 3 til 5 minutter. Tilsett gelatin, og visp for å blande det godt. La det avkjøle litt, før du tilsetter vodkaen og rører om for å blande det hele.
- 2Trim selleristengene slik at de passer side om side i en ildfast form, og legg dem flatt med den buede siden opp. Hell blandingen over sellerien, og prøv å holde mest mulig av den inne i sellericavitetene. Sett i kjøleskapet til det stivner, minst 2 timer.
- 3Kutt sellerien i bitestørrelse biter og server.