Hello Fresh Mobile Banner
Langsomkoker med gløgg

Langsomkoker med gløgg

Lær hvordan du lager deilig og krydret mulled wine i slow cooker. Perfekt for vinterkveldene og høytiden. Enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 130 minutter
Porsjoner: 6
drikke

Ingredienser

  • 1. 1. 4 nellikspiker
  • 2. 3 hele stjerneanis
  • 3. 2 kanelstenger
  • 4. 1 flaske rødvin
  • 5. 1/4 kopp sukker, valgfritt (avhengig av hvor søt vinen er)
  • 6. 2 strimler appelsinskall, fjernet med en grønnsaksskreller
  • 7. 1 1/2 kopper appelsinjuice, ferskpresset og silt, eller ferdigkjøpt
  • 8. 1 liten kvist rosmarin, pluss kvister til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Spesialutstyr: osteklede; kjøkkenhyssing
  2. 22. Pakk nellikspiker, stjerneanis og kanel inn i en liten firkant med osteklede og fest det med kjøkkenhyssing.
  3. 33. Bland vinen, sukker (hvis du bruker det), appelsinskall, appelsinjuice, rosmarin og krydderposen i en slow cooker. Kok på lav varme til det er varmt, ca. 1 time. Still inn slow cookeren på "varm" innstilling. Server i krus med en rosmarinstilk som pynt.