Hello Fresh Mobile Banner
Oaxakansk varm sjokolade

Oaxakansk varm sjokolade

Lær hvordan du lager den rike og kremete oaxacan hot chocolate, en tradisjonell meksikansk drikk med kanel og chili. Perfekt for kalde dager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 2 kopper / 500 ml helmelk
  • 1/4 kopp / 60 ml godkvalitets usøtet kakaopulver
  • 2 spiseskjeer / 30 ml pulverisert sukker
  • 1 kanelstang
  • Et lite dryss salt
  • 1/2 kopp / 125 ml hakket semisøt sjokolade

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor kjele varmer du opp melken sammen med kakaopulveret, det pulveriserte sukkeret, kanelstangen og saltet, mens du visper konstant til det begynner å koke kraftig.
  2. 2Ta kjelen av varmen og tilsett sjokoladen, og visp forsiktig til den er helt smeltet. Fjern kanelstangen.
  3. 3Ønsker du en jevnere og skummende drikk, kan du blende blandingen med en stavmikser til den er glatt og skummende.
  4. 4Server varm.