Ronns sveitsisk marengs smørkrem

Ronns sveitsisk marengs smørkrem

Lær hvordan du lager den perfekte swiss meringue buttercream med vår enkle oppskrift. Passer til kaker og dessertbord. Enkel å følge, egnet for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
bakverk

Ingredienser

  • 1. 1. 9 store eggehviter, romtempererte
  • 2. 1 ½ kopper sukker
  • 3. 1 ½ pund (6 staver) usaltet smør, myknet men fortsatt kjølig
  • 4. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 5. Valgfri smakstilsetning: smeltet sjokolade, likører, frukt og fruktpuréer

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett eggehvitene og sukkeret i en stor metallbolle over lettsaltet vann. Pisk kontinuerlig til sukkeret har smeltet, og blandingen er veldig tynn og varm. Fjern bollen fra varmen og pisk på høy hastighet til det dannes stive topper, ca. 5 minutter. Fortsett å piske på lav hastighet til blandingen er avkjølt.
  2. 22. Pisk inn små biter av avkjølt, myk smør på middels hastighet. Blandingen kan skille seg før den samler seg igjen. Tilsett vaniljeekstrakt eller annen smakstilsetning hvis du bruker det. (Pisk av og til under påføring av frosting for å opprettholde en jevn tekstur.)