
Raspberry- og limebrunchcocktail
Lær hvordan du lager en forfriskende raspberry og lime brunch cocktail. Perfekt for en sommerbrunch eller festlig anledning. Enkelt, raskt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: sommer
Ingredienser
- 1. 1 kopp vann
- 2. 3/4 kopp superfint sukker, delt
- 3. Noen kvister mynte, stilket og vasket
- 4. 3 pint ferske bringebær, delt
- 5. 1/4 kopp limesaft
- 6. 1 flaske kald Champagne
Fremgangsmåte
- 11. I en liten kjele, kok opp vannet på middels varme, og tilsett ½ kopp sukker. Skru av varmen, legg i myntebladene og la det avkjøles. Når du kan lukte mynten, etter omtrent 2 til 3 minutter, sil av og sett til side. Kast myntebladene.
- 22. I en stor mugge, bland og knus 2 pint bringebær med ¼ kopp sukker og limesaft. Rør med en skje for å blande, og knus bringebærene. Tilsett myntesirupen og sett i kjøleskapet.
- 33. Når du er klar til å servere, tar du muggen ut av kjøleskapet. Fyll opp med Champagne og hell i champagneglass. Pynt med resten av bringebærene og server.