Mediterranean Creamsicle-iskuler

Mediterranean Creamsicle-iskuler

oppskrift på mediterranean creamsicle floats, en deilig og forfriskende drink med smaker fra middelhavet. perfekt for varme sommerdager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 1. Liten klype safrantråder
  • 2. 1 pint vaniljeis
  • 3. 2 bokser á 11 unser blodappelsinbrus (som San Pellegrino Aranciata Rossa)
  • 4. Hakket kandisert appelsinskall, til topping
  • 5. 1/4 kopp sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Lag safransirupen: Kok opp 1/4 kopp vann og sukker i en liten kjele. Skru ned varmen til middels lav og la det småkoke i 3 minutter, rør av og til for å løse opp sukkeret. Tilsett safran og fjern fra varmen. La det avkjøle helt.
  2. 22. Ha en kule iskrem i hvert av de fire glassene, og fyll opp med brus. Drypp safransirupen over og pynt med kandisert appelsinskall.
  3. 33. Fotograf: Levi Brown