
Mediterranean Creamsicle-iskuler
oppskrift på mediterranean creamsicle floats, en deilig og forfriskende drink med smaker fra middelhavet. perfekt for varme sommerdager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: sommer
Ingredienser
- Liten klype safrantråder
- 1 pint vaniljeis
- 2 bokser á 11 unser blodappelsinbrus (som San Pellegrino Aranciata Rossa)
- Hakket kandisert appelsinskall, til topping
- 1/4 kopp sukker
Fremgangsmåte
- 1Lag safransirupen: Kok opp 1/4 kopp vann og sukker i en liten kjele. Skru ned varmen til middels lav og la det småkoke i 3 minutter, rør av og til for å løse opp sukkeret. Tilsett safran og fjern fra varmen. La det avkjøle helt.
- 2Ha en kule iskrem i hvert av de fire glassene, og fyll opp med brus. Drypp safransirupen over og pynt med kandisert appelsinskall.
- 3Fotograf: Levi Brown