
Hjemmelaget aperitiff
lær hvordan du lager en deilig hjemmelaget aperitivo med denne enkle oppskriften. perfekt til å starte kvelden med stil og smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke
Sesong: sommer
Ingredienser
- 3 kopper isbiter
- 2 kopper Campari
- 1 kopp italiensk søt vermut
- 1 kopp italiensk tørr vermut
- 2 spiseskjeer fersk appelsinjuice
- 1 teskje aromatiske bitters (anbefalt: Angostura)
- 8 tynne appelsinskiver
Fremgangsmåte
- 1Bland isen, Campari, søt vermut, tørr vermut, appelsinjuice og bitters i en stor mugge.
- 2Gni innsiden av åtte martiniglass med en appelsinskive. Hell drinken i glassene og pynt hvert glass med en appelsinskive. Server umiddelbart.