
Chorizo-slidere
lær hvordan du lager deilige chorizo sliders med enkle steg. perfekt for fest eller helgekos. rask og smakfull oppskrift.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp en støpejernsgryte eller takke over middels høy varme.
- 22. Kvern chorizoen i en food processor til svært små smuler. Legg den malte chorizoen og det malte svinekjøttet i en bolle, og krydre med Worcestershire, røkt paprika, salt og pepper. Tilsett en liten skvett ekstra virgin olivenolje i kjøttblandingen og bland godt. Form 12 små burgere som er tynnere i midten enn i kantene. Kok burgerne i 3 minutter på hver side. Legg revet ost på burgerne de siste minuttet av koketiden for å smelte.
- 33. I mellomtiden, legg avokadene i en food processor. Tilsett sitronsaft, hvitløk, koriander (hvis ønskelig), og fløte, og kjør til det er veldig glatt og har en majoliknende konsistens.
- 44. Server sliderne på rundstykker toppet med salat, tomat, løk og avokadokrem.