
Chorizo-slidere
lær hvordan du lager deilige chorizo sliders med enkle steg. perfekt for fest eller helgekos. rask og smakfull oppskrift.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 pund spansk chorizo, uten skinn og grovhakket
- 1 3/4 pund kjøttdeig av svin eller storfe
- Omtrent 1/4 kopp Worcestershire-saus
- 1 spiseskje røkt søt paprika, en knapp håndfull
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- Extra virgin olivenolje, til å dryppe med
- 1/2 pund Manchego-ost, revet
- 2 avokadoer
- 1 sitron, presset saft av
- 1 stort hvitløksfedd, knust eller revet
- En liten håndfull ferske korianderblader, valgfritt
- Omtrent 1/4 til 1/3 kopp lettrømme
- 12 sliderbrød eller delte briochebrød
- Små Bibb-salatblader, til topping
- Skivede plommetomater, til topping
- Skivet lite rødt løk, til topping
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en støpejernsgryte eller takke over middels høy varme.
- 2Kvern chorizoen i en food processor til svært små smuler. Legg den malte chorizoen og det malte svinekjøttet i en bolle, og krydre med Worcestershire, røkt paprika, salt og pepper. Tilsett en liten skvett ekstra virgin olivenolje i kjøttblandingen og bland godt. Form 12 små burgere som er tynnere i midten enn i kantene. Kok burgerne i 3 minutter på hver side. Legg revet ost på burgerne de siste minuttet av koketiden for å smelte.
- 3I mellomtiden, legg avokadene i en food processor. Tilsett sitronsaft, hvitløk, koriander (hvis ønskelig), og fløte, og kjør til det er veldig glatt og har en majoliknende konsistens.
- 4Server sliderne på rundstykker toppet med salat, tomat, løk og avokadokrem.