Chorizo-slidere

Chorizo-slidere

lær hvordan du lager deilige chorizo sliders med enkle steg. perfekt for fest eller helgekos. rask og smakfull oppskrift.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 pund spansk chorizo, uten skinn og grovhakket
  • 2. 1 3/4 pund kjøttdeig av svin eller storfe
  • 3. Omtrent 1/4 kopp Worcestershire-saus
  • 4. 1 spiseskje røkt søt paprika, en knapp håndfull
  • 5. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 6. Extra virgin olivenolje, til å dryppe med
  • 7. 1/2 pund Manchego-ost, revet
  • 8. 2 avokadoer
  • 9. 1 sitron, presset saft av
  • 10. 1 stort hvitløksfedd, knust eller revet
  • 11. En liten håndfull ferske korianderblader, valgfritt
  • 12. Omtrent 1/4 til 1/3 kopp lettrømme
  • 13. 12 sliderbrød eller delte briochebrød
  • 14. Små Bibb-salatblader, til topping
  • 15. Skivede plommetomater, til topping
  • 16. Skivet lite rødt løk, til topping

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp en støpejernsgryte eller takke over middels høy varme.
  2. 22. Kvern chorizoen i en food processor til svært små smuler. Legg den malte chorizoen og det malte svinekjøttet i en bolle, og krydre med Worcestershire, røkt paprika, salt og pepper. Tilsett en liten skvett ekstra virgin olivenolje i kjøttblandingen og bland godt. Form 12 små burgere som er tynnere i midten enn i kantene. Kok burgerne i 3 minutter på hver side. Legg revet ost på burgerne de siste minuttet av koketiden for å smelte.
  3. 33. I mellomtiden, legg avokadene i en food processor. Tilsett sitronsaft, hvitløk, koriander (hvis ønskelig), og fløte, og kjør til det er veldig glatt og har en majoliknende konsistens.
  4. 44. Server sliderne på rundstykker toppet med salat, tomat, løk og avokadokrem.