Challah French Toast

Challah French Toast

Lær hvordan du lager en herlig challah french toast, perfekt for en lun helgefrokost eller brunch. En enkel oppskrift med fristende smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp melk
  • 2. 2 egg, lett pisket
  • 3. 2 teskjeer sukker
  • 4. 4 skiver challah
  • 5. 2 spiseskjeer usaltet smør
  • 6. Melis, til pynt
  • 7. Lønnesirup, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor, lav skål visper du sammen melk, egg og sukker. Dypp brødet i ett minutt på hver side, til nesten all eggeblandingen er absorbert. I en stor støpejerns- eller non-stick-panne smelter du smør over middels-lav varme. Når smøret begynner å boble, forsiktig over brødskivene i pannen og stek i 1 1/2 til 2 minutter på hver side, eller til de er gyldne. Strø toastene med melis og server med lønnesirup.