
Challah French Toast
Lær hvordan du lager en herlig challah french toast, perfekt for en lun helgefrokost eller brunch. En enkel oppskrift med fristende smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp melk
- 2. 2 egg, lett pisket
- 3. 2 teskjeer sukker
- 4. 4 skiver challah
- 5. 2 spiseskjeer usaltet smør
- 6. Melis, til pynt
- 7. Lønnesirup, til servering
Fremgangsmåte
- 1I en stor, lav skål visper du sammen melk, egg og sukker. Dypp brødet i ett minutt på hver side, til nesten all eggeblandingen er absorbert. I en stor støpejerns- eller non-stick-panne smelter du smør over middels-lav varme. Når smøret begynner å boble, forsiktig over brødskivene i pannen og stek i 1 1/2 til 2 minutter på hver side, eller til de er gyldne. Strø toastene med melis og server med lønnesirup.