Kylling og brokkoli Ca – Unieng's stil

Kylling og brokkoli Ca – Unieng's stil

oppskriften på chicken broccoli ca i unieng's stil. enkel og smakfull rett som passer for hele familien. prøv denne deilige kombinasjonen av kylling og brokkoli i en kremet saus.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 12 unser benfrie, skinnløse kyllingbrysthalvdelar, skåret i bitestore stykker
  • 2. 1 spiseskje østerssaus
  • 3. 2 spiseskjeer mørk soyasaus
  • 4. 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 5. 2 fedd hvitløk, hakket
  • 6. 1 stor løk, skåret i ringer
  • 7. 1/2 kopp vann
  • 8. 1 teskje malt svart pepper
  • 9. 1 teskje sukker
  • 10. 1/2 middels stor pak choi, hakket
  • 11. 1 liten brokkoli, hakket
  • 12. 1 spiseskje maisstivelse, utblandet med like mye vann

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland kylling, østerssaus og soyasaus i en stor bolle. La det stå i 15 minutter.
  2. 22. Varm opp olje i en wok eller stor, tykkbunnet stekepanne over middels varme. Surr hvitløk og løk til de er myke og gjennomsiktige. Øk varmen til høy. Tilsett kylling og marinade, og stek under omrøring til det er lett gyllent, ca. 10 minutter. Rør inn vann, pepper og sukker. Tilsett bok choy og brokkoli, og kok under omrøring til de er møre, ca. 10 minutter. Hell i maisstivelsesblandingen, og kok til sausen tykner, ca. 5 minutter.