Spaghettipumpesauté
Lær hvordan du lager en deilig og sunn spaghetti squash saute. En enkel oppskrift perfekt for en lett middag eller lunsj i sommermånedene.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Koking spray
- 1 spaghetti squash, delt i to og uten frø
- 1/4 kopp smør eller margarin
- 1 liten løk, hakket
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en bakeplate med matlagingsspray, og legg squashhalvdelene med snittflaten ned på platen. Stek til squashen er mør, men fortsatt sprø, ca. 40 minutter. La avkjøle.
- 2Når squashen er avkjølt nok til å håndteres, bruk en gaffel til å rive kjøttet ut av skallet. Sett til side.
- 3Smelt smør i en stekepanne over middels varme. Kok løk og hvitløk i smøret til de er myke. Tilsett squashen i pannen, og kok til det er gjennomvarmt. Krydre med salt og pepper.