Rømmevafler

Rømmevafler

Lær hvordan du lager smakfulle sour cream waffles med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller brunch, klar på under 30 minutter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 kopp vann
  • 1/2 kopp rømme
  • 1/2 kopp naturell yoghurt
  • 1/4 teskje hvit eddik
  • 2 kopper hvetemel
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 1 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 2 egg, pisket

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen vann, rømme, yoghurt og eddik i en bolle.
  2. 2Sikt melet i en separat, stor bolle; rør inn bakepulver, natron og salt.
  3. 3Tilsett rømmeblandingen og egg i melet; bland til jevnt.
  4. 4Stek vaflene på et lett smurt vaffeljern til de er gyldne; løft dem av med en gaffel.