Laksequiche

Laksequiche

Lær hvordan du lager en deilig salmon quiche med denne enkle oppskriften. Perfekt for frokost, lunsj eller middag. Rask, enkel og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1 pakke (8 unser) Cheddar-ost, i terninger
  • 1/4 løk, hakket
  • 4 egg
  • 1 boks (12 væskeunser) kondensert melk
  • en klype salt
  • en klype nykvernet svart pepper
  • en klype hvitløkspulver
  • en klype tørket persille
  • en klype tørket salvie
  • 1 boks (14,75 unser) laks, drenert, i flak og uten bein
  • 1 frossen paibunn på 23 cm
  • 1/2 kopp revet Cheddar-ost, delt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en ovn til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Legg 8 unser terningkuttet Cheddarost, løk, egg og kondensert melk i en blender. Krydre med salt, pepper, hvitløkspulver, persille og salvie, og blend til det er jevnt.
  3. 3Fordel laksen over paibunnen. Strø over 1/4 kopp revet Cheddarost, og hell eggeblandingen over. Topp med resten av den revne Cheddarosten, 1/4 kopp.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 30 minutter.