Hello Fresh Mobile Banner
Laksequiche

Laksequiche

Lær hvordan du lager en deilig salmon quiche med denne enkle oppskriften. Perfekt for frokost, lunsj eller middag. Rask, enkel og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1 pakke (8 unser) Cheddar-ost, i terninger
  • 1/4 løk, hakket
  • 4 egg
  • 1 boks (12 væskeunser) kondensert melk
  • en klype salt
  • en klype nykvernet svart pepper
  • en klype hvitløkspulver
  • en klype tørket persille
  • en klype tørket salvie
  • 1 boks (14,75 unser) laks, drenert, i flak og uten bein
  • 1 frossen paibunn på 23 cm
  • 1/2 kopp revet Cheddar-ost, delt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en ovn til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Legg 8 unser terningkuttet Cheddarost, løk, egg og kondensert melk i en blender. Krydre med salt, pepper, hvitløkspulver, persille og salvie, og blend til det er jevnt.
  3. 3Fordel laksen over paibunnen. Strø over 1/4 kopp revet Cheddarost, og hell eggeblandingen over. Topp med resten av den revne Cheddarosten, 1/4 kopp.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 30 minutter.