Carolina Burger Chili

Carolina Burger Chili

Lær hvordan du lager Carolina Burger Chili med denne enkle oppskriften. Perfekt for en mettende og smakfull hovedrett, enkel å lage og full av gode smaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund 80/20 kjøttdeig av storfe
  • 2 spiseskjeer mørk chilipulver
  • 2 spiseskjeer finhakket hvitløk
  • 2 spiseskjeer sterk saus, for eksempel Texas Pete
  • 2 spiseskjeer krydder-salt
  • 1 spiseskje storfekraft eller buljong
  • 1 teskje malt spisskummen
  • 1 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 1 liten gul løk, finhakket
  • Én 6-unse boks med tomatpuré

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen den hakkede storfe, chilipulver, hvitløk, hot sauce, krydder-salt, storfe-buljong, spisskummen, pepper, løk og 2,5 dl vann i en tykkbunnet, 4-liters kjele, og rør godt. La chilien småkoke på middels høy varme til den hakkede storfen er gjennomkokt, ca. 30 minutter. Rør inn tomatpuréen og sørg for å blande den godt inn i chilien, og la det småkoke til det er tykt og tomatsmaken er godt integrert, ca. 5 minutter. Slå av varmen og server over burgere!