Boilermaker Tailgate Chili

Boilermaker Tailgate Chili

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 2 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 pund løs italiensk pølse
  • 3. 3 bokser (15 unse) chili-bønner, avrent
  • 4. 1 boks (15 unse) chili-bønner i krydret saus
  • 5. 2 bokser (28 unse) hermetiske tomater med saft
  • 6. 1 boks (6 unse) tomatpuré
  • 7. 1 stor gul løk, hakket
  • 8. 3 stenger selleri, hakket
  • 9. 1 grønn paprika, uten frø og hakket
  • 10. 1 rød paprika, uten frø og hakket
  • 11. 2 grønne chilipepper, uten frø og hakket
  • 12. 1 ss baconbiter
  • 13. 4 terninger storfebuljong
  • 14. 1/2 kopp øl
  • 15. 1/4 kopp chilipulver
  • 16. 1 ss Worcestershire-saus
  • 17. 1 ss finhakket hvitløk
  • 18. 1 ss tørket oregano
  • 19. 2 ts malt spisskummen
  • 20. 2 ts hot pepper-saus (f.eks. Tabasco™)
  • 21. 1 ts tørket basilikum
  • 22. 1 ts salt
  • 23. 1 ts malt svart pepper
  • 24. 1 ts cayennepepper
  • 25. 1 ts paprika
  • 26. 1 ts hvitt sukker
  • 27. 1 pose (10,5 unse) maischips som Fritos®
  • 28. 1 pakke (8 unse) revet cheddarost

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp en stor kjele på middels-høy varme. Smuldre kjøttdeigen og pølsen i den varme pannen, og stek til det er jevnt brunt. Hell av overflødig fett.
  2. 22. Hell i chilibønnene, spicy chilibønnene, ternede tomater og tomatpuré. Tilsett løk, selleri, grønn og rød paprika, chilipepper, baconbiter, buljong, og øl. Krydre med chilipulver, Worcestershire-saus, hvitløk, oregano, spisskummen, hot pepper sauce, basilikum, salt, pepper, cayenne, paprika, og sukker. Rør godt, dekk til og la småkoke på svak varme i minst 2 timer, rør av og til.
  3. 33. Etter 2 timer, smak og juster salt, pepper og chilipulver om nødvendig. Jo lenger chilien småkoker, jo bedre vil den smake. Ta kjelen av varmen og server, eller sett den i kjøleskapet og server dagen etter.
  4. 44. For å servere, øs opp i boller og topp med maischips og revet cheddarost.