
Bakte svinekoteletter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Ingredienser
- 1. 1. 6 svinekoteletter
- 2. 1 teskje hvitløkspulver
- 3. 1 teskje kryddersalt
- 4. 2 egg, pisket
- 5. 1/4 kopp hvetemel
- 6. 2 kopper italiensk-stil krydret brødsmuler
- 7. 4 ss olivenolje
- 8. 1 boks (10,75 unse) kondensert soppesuppe
- 9. 1/2 kopp melk
- 10. 1/3 kopp hvitvin
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C).
- 22. Skyll svinekotelettene, klapp dem tørre og krydre med hvitløkspulver og kryddersalt etter smak. Ha de sammenpiskede eggene i en liten bolle. Vend svinekotelettene lett i mel, dypp dem i egget og dekk dem rikelig med brødsmuler.
- 33. Varm oljen i en middels stekepanne over middels-høy varme. Stek svinekotelettene i 5 minutter på hver side, eller til brødet ser godt brunt ut. Overfør kotelettene til en 9x13 tommer bakeform, og dekk til med folie.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen i 1 time. Mens det steker, bland sammen soppkrem, melk og hvitvin i en middels bolle. Etter at svinekotelettene har stekt i en time, dekk dem med suppeblandingen. Legg tilbake folien, og stek i ytterligere 30 minutter.