Bakte svinekoteletter.

Bakte svinekoteletter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!

Ingredienser

  • 1. 1. 6 svinekoteletter
  • 2. 1 teskje hvitløkspulver
  • 3. 1 teskje kryddersalt
  • 4. 2 egg, pisket
  • 5. 1/4 kopp hvetemel
  • 6. 2 kopper italiensk-stil krydret brødsmuler
  • 7. 4 ss olivenolje
  • 8. 1 boks (10,75 unse) kondensert soppesuppe
  • 9. 1/2 kopp melk
  • 10. 1/3 kopp hvitvin

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C).
  2. 22. Skyll svinekotelettene, klapp dem tørre og krydre med hvitløkspulver og kryddersalt etter smak. Ha de sammenpiskede eggene i en liten bolle. Vend svinekotelettene lett i mel, dypp dem i egget og dekk dem rikelig med brødsmuler.
  3. 33. Varm oljen i en middels stekepanne over middels-høy varme. Stek svinekotelettene i 5 minutter på hver side, eller til brødet ser godt brunt ut. Overfør kotelettene til en 9x13 tommer bakeform, og dekk til med folie.
  4. 44. Stek i den forvarmede ovnen i 1 time. Mens det steker, bland sammen soppkrem, melk og hvitvin i en middels bolle. Etter at svinekotelettene har stekt i en time, dekk dem med suppeblandingen. Legg tilbake folien, og stek i ytterligere 30 minutter.